20 april 2011

Hemläxa: Det jag vill säga

Det jag vill säga till honom om han någon gång försöker kontakta mig är enkelt:

"Du känner inte mig. Du har aldrig känt mig. Du har bara försökt göra mig till någon jag inte är. Men jag är någon helt annan, en som du har förbrukat alla chanser med. Och därför kommer du aldrig att få chansen att lära känna mig."

Vad vill du säga till honom som dina sista ord till honom?

2 kommentarer:

  1. Hej Syster!

    Det här mailet hade jag velat skicka till honom idag (men jag skickade det till mig själv). Det är hans sista dag här på jobbet och from nu så slipper jag honom :)

    Jag vet att texten är arg och bitter men jag känner mig fortfarande arg och sviken:

    "Idag är det en bra dag! Eller hur?:) Den bästa på väldigt länge!
    Ville bara önska dig lycka till med allt och samtidigt tacka dig för att du gjorde mig mitt livs tjänst och lämnade mig.
    Vi passade aldrig för varandra och vi borde aldrig ha blivit tillsammans. Du är vacker på ytan men du är en elak människa som saknar empati och du kan bara älska dig själv!
    Du tror att du älskar men du utnyttjar bara andra människor för att själv må bra, alla ska veta och uppfylla dina behov utan omsvep!
    För du förstår, det finns ingenting under din fina yta. Det räcker med att man skrapar lite lätt så kommer skiten fram. Du har inget djup min vän och det kommer du aldrig att få heller.
    Du kan alla repliker i alla filmer…men vad mer kan du? Ingenting!
    Du gjorde mig medvetet svartsjuk i 3 års tid och sedan bestraffade du mig för att jag blev svartsjuk, dvs du dubbelbestraffade mig för att kunna kontrollera mig så att du kunde känna dig stor och manlig.
    Varenda chans du fick så tryckte du till mig , men skyllde hela tiden ifrån dig och lade skulden på mig.

    Jag vet att du började träffa Linda i höstas redan. Oooohhh…fastän att du mådde sååå dåligt sa du…hahaha! Du har aldrig mått dåligt!
    Du är en falsk och planerande människa och en lögnare. Idag ser både jag och andra dig för vem du verkligen är!
    Ditt sanna jag, det är därför du måste fly och skaffa nya människor att umgås med som kan beundra dig där du kan gömma ditt rätta jag….för innerst inne vet du att du inte är som alla andra, att du är störd på något vis!
    Men var inte rädd, du kommer att avslöjas igen och igen! Och när du blir gammal och du inte har ditt utseende kvar så kommer du att få sitta ensam….ensam och bitter!

    Vi kan säga så här…ingen är särskilt förvånad över att just DU besitter så konstiga beteenden. Dina beteenden i sig har dock fått folk att häpna och dra efter andan!
    Jag hoppas att du skäms men det har du väl inte vett att göra!

    Jag har haft rätt om dig och Linda hela tiden, i alla år….annars hade ni inte varit tillsammans nu.
    Du ser inte mig vara tillsammans med Tobbe, Sandor eller Peter idag????…..Nää, just det…för dom ÄR ENBART MINA VÄNNER, jag har ALDRIG haft något intresse för dom på något annat vis än som vänner…precis som jag ärligt talade om för dig…. Men du har bevisligen sett Linda som mer än en vän under alla år! Jag tycker verkligen synd om dig idag och jag har absolut ingen respekt för dig kvar överhuvudtaget. Du är en liten och ond människa som paratiserar på andra för att själv må bra!

    Jag är det bästa som någonsin hänt dig men du valde att förstöra allt, det var ditt livs största misstag… men mitt livs största räddning!
    Och du har rätt, du är inte som alla andra killar….du är 1000 ggr värre!

    Det känns jävligt bra att få det bevisat att jag har haft rätt hela tiden om er två!
    Mig kunde du inte lura eller kuva!

    //Jessie


    Låter jag som en galning?
    Ja det gör jag nog men jag förhoppningsvis går det över när mitt hjärta har läkt. :)

    Stora påskkramar!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker inte du låter minsta galen. Jag tycker att du låter bestämd och stark och att han får precis vad han förtjänar. Väldigt bra att du inte skickade det till honom dock, du vet hur han bara skulle förvrida allt. Det här är vad han precis skulle behöva höra, men han kommer aldrig att höra det eftersom han vill styra och inte lyssna.

    Men vet du: Du har rätt i allt det du skriver. Sådetså ;-)!

    SvaraRadera