10 juli 2011

Snart tillbaka!

Hej systrar!

Nu har jag haft en utvilande semestervecka.
Allting blev lite annorlunda mot vad jag hade trott eftersom jag inte kom åt en internetuppkoppling mellan mina två resor som jag hade trott.

Men ni må tro att jag har lagrat upp intressant material till bloggen.
Nu mellanlandar jag en kort stund hos föräldrarna. I kväll reser jag hem.Sen är jag hos er i etern igen. Men som jag har varit hos er i hjärtat och tanken.

Hur mår ni?


HEJA.

2 kommentarer:

 1. Hej Syster!
  Jag hoppas att du har haft det bra på semestern, skönt att du fick vila ut, det behöver vi ibland.

  Ville bara tala om att jag mår mkt bättre än vad jag har gjort på länge, dock kommer dipparna ibland fortfarande och jag har inte släppt taget om mitt ex och det han gjorde mot mig...ja, eller det som vi gjorde mot varandra kanske jag ska säga :)

  Hur som helst....mitt ex och hans nya tjej har ju som sagt slutat på mitt jobb men i fredags så kom hon förbi här på jobbet av någon anledning.

  Fick senare höra att hon skulle jobba 1 vecka till på sitt nya jobb och skulle hon ha semester för att senare i höst börja plugga.

  Min första tanke var då att hon och mitt ex ska åka och hälsa på hans mormor i Tjeckien....så som han och jag gjorde varje år....det kändes jobbigt. Det behöver iofs inte vara så men jag fantiserar ju alltid ihop det värsta :)

  Detta var i fredags och på lördagen var jag lite nere...men igår försvann det. Visst är det märkligt? Hur känslorna svajar, idag känner jag mig inte ledsen :)

  Jag tycker dock att det är jobbigt att jag inte helt kan sluta tänka på honom....men jag är på rätt väg!

  Jag vill också tala om att du har varit till stor hjälp för mig Syster. Du är så klok!

  Jag vill också dela med mig av ett mail jag fick av en av mina vänner, det var så fint så jag satt på jobbet och grinade :)

  ==============================================================================================

  Hej Jessie!
  Nu tänkte jag boosta ditt ego och självkänsla lite…man ska ge varandra beröm och tala om de saker man gillar, så är det bara!

  Du är:

  *Trevlig och så lättsam att umgås med

  *Rolig, du har humor, en liten Elvis (tecknade sköldpaddan) tycker jag

  *Smart, du är inte den som har sålt smöret och tappat pengarna precis

  *Snygg o attraktiv, tror inte du riktigt vet eller tror att omgivningen verkligen uppfattar dig så men blickar från andra bekräftar detta flera gånger om. Du behöver bara titta dig omkring.

  Vi är många som bryr oss om ditt väl o ve som du säkert har förstått nu. Tänk på det.

  ==================================================================================================


  Det finns vackra män i världen, män som bryr sig…Glöm inte bort det systrar! :)

  Stora varma kramar

  SvaraRadera
 2. hej Jessie!
  Tack, jag har haft det hemskt fint på semestern. Nu väntar en vecka ledigt på hemmaplan innan jag börjar jobba igen. Det känns skönt att få skrota lite hemma också och skönt att kunna vara lite för sig själv :-).

  Åh, jag förstår precis vad du menar med toppar och dalar. Jag hade en ångestliknande känsla en dag på sommarstugan. Till sist insåg jag att det var ny ilska och sorg som måste ut. Hela tiden, när man tar nya kliv kommer nya känslor, både positiva och negativa tycker jag. Men det sköna är att de positiva tar mer och mer plats helt naturligt. Så jag känner likadant där.

  Jag längtar till den dagen han är neutral. Jag hoppas han kan bli det. En som jag ser som en nobody, som att han aldrig har funnits, inte är värd min uppmärksamhet. Men just nu är jag inne i en period av äckel och förakt när jag tänker på honom. Det blir som tur är mer och mer sällan.

  Åh vilken härlig vän som skriver så! Ta vara på den vännen som ser dig för den fina du är. Det är kärlek som den ska vara.

  Ja, det finns vackra män, jag har börjat inse det. Nej, det är ingen i mitt liv just nu. Men jag börjar tro att jag kommer att känna igen honom när jag möter honom. Han ska ha ögon som är varma och ler inifrån hjärtat. Mitt ex kunde aldrig le med ögonen. Det förblev en spärr där, mellan hans ögon och hans inre. Eller så visade de helt enkelt hans inre, som kyligt och tomt, även om han försökte se glad ut.

  Hu. Ryyyser.

  Varma kramar tillbaka, jag uppskattar dig också!

  SvaraRadera